Om AD. Moment 3D

AD. Moment er et reklamebyrå med 3D-visualisering av boligprosjekter som et spesialområde. Vi er enestående gode i å kombinere byggteknisk presisjon med estetiske kvaliteter – og benytte illustrasjonene slik at ditt prosjekt selger!

Ta gjerne kontakt

Våre tjenester

  • Prosjekter
  • Eneboliger
  • Hytter
  • Interiør
Se våre referanser

Vi blir enige!

3D-arbeidet begynner med at du forteller oss hva du skal selge, og at vi foreslår hvilke illustrasjoner du trenger. Deretter blir vi enige om pris og leveringstid. Dermed er jobben i gang.

Materialer og farger

Sammen med deg eller arkitekt blir vi enige om farge på vegger, vinduer, dører og tak – og alt annet. Det er viktig å treffe markedet og lage 3D-er som tiltaler målgruppen – det kan vi!

Finishen teller!

En god 3D-visualisering er naturtro i alle detaljer. Den skal være både byggteknisk presis og ha de riktige estetiske kvalitetene. Underveis tar vi oss tid til alle eventuelle korrekturrunder.

Filer og formater

Vi er vant med å samarbeide med arkitekter, og kjenner systemene de jobber i. Vi trenger eksempelvis arkitektens 3Ds.-filer eller dwg.-filer for å komme i gang, og deretter styrer vi mot mål.

Omgivelser og uteområde

En illustrasjon må plasseres i et reelt, men attraktivt miljø. Ved hjelp av kart og foto plasserer vi prosjektet inn dets rette omgivelser. Vi har både drone og fotoapparat, og tar de bildene du trenger.

Ut til folket!

Våre 3D-er skal være gode redskap i markedsføring. Som reklamebyrå kan vi lage alt du trenger av materiell for å selge prosjektet. Ta kontakt, så blir vi enige om det også!

3D-visualiseringer øker salg ved å tiltrekke potensielle kunder, engasjerer i sosiale medier og gjør eiendomsmeglernes hverdag enklere.

- Line Tørge, daglig leder i AD. Moment

Vi er tilgjengelige!

Snakk med oss